Riktig Ernæring

Kjøtt | Riktig Ernæring

Gryte på høyrygg av storfe

BlogEntryTopper71

Høsten er den perfekte tid for å samle familie, venner og bekjente, servere god mat og ha god tid. Egentlig passer vel det hele året, men likevel; mørke, regntunge kvelder og masse norske grønnsaker å fråtse i… Jeg anbefaler deg å koke kjøtt i jerngryte i løpet av denne høsten, den gjør seg mens du er ute i høstsola. Få noen av gjestene til å fikse desserten.
Les mer...

Chili con carne

BlogEntryTopper

Nå som både høsten, og for noen ferien, er over oss for fullt er det godt å lage mat som varmer. Jeg mener ikke varm mat, men mat med krydder og smaker som brenner litt på tunga og som er litt mer spennende enn mors kjøttkaker (ikke et vondt ord om dem..) Det er noe eget ved å samle en gjeng med folk du liker og servere en gryte med god mat, sitte hele kvelden ved bordet og skravle. Her er min versjon av chili con carne.
Les mer...

Nudelsalat med biff

BlogEntryTopper

Jeg hadde ikke før postet et bilde på
Instagram før det kom en melding om oppskrift. Dette er en superenkel og lettvinn middag, som er like god til lunsj dagen etter.Les mer...

Koking av kraft

BlogEntryTopper

Lenge før jeg visste at jeg skulle jobbe med å lage mat lærte jeg hvor viktig og nyttig det er å foredle mat og hvordan vi på en relativt lett måte kan få god kraft til sauser og supper, og på den måten utnytte alle deler av dyret.
Les mer...